Yjet që kanë ndryshuar drastikisht pamjen e tyre


Gazeta Express
10 Qershor 2019 18:13

Ndonjëherë ne e kemi problem të vendosim për t’i prerë flokët më shkurtë ose jo, pa përmendur se sa vendim i vështirë është ndryshimi i ngjyrës së flokëve.

Por, duket se yjet janë shumë më të guximshëm në këto raste – disa prej tyre i ngjyrosin flokët ngjyrë vjollce derisa disa të tjerë i rruajnë flokët krejtësisht.

Madje, ata ndryshojnë stilin dhe pamjen e tyre në mënyrë aq drastike sa fansave që i ndjekin dhe i adhurojnë u duhet pak kohë të mësohen me ndryshimet e mëdha.

Ne jemi të sigurt se një person duhet të jetë vërtetë shumë i guximshëm që të ndryshojë në mënyrë drastike pamjen e tyre, prandaj vlerësojmë të gjithë ata që kanë bërë transformime aspak të zakonshme.

Jemi të sigurt se disa prej yjeve që do t’i gjeni më poshtë nuk do t’i njihni. Në fund të shkrimit është një bonos për ju – një këngëtare që nuk ka frikë nga asnjë lloj transformimin dhe e ndryshon pamjen e saj pothuajse aq shpesh sa çorapet.

Conchita Wurst

12 Celebrities Who Drastically Changed Their Look and Amazed Us to the Core

Cara Delevingne

12 Celebrities Who Drastically Changed Their Look and Amazed Us to the Core

Bill Kaulitz

12 Celebrities Who Drastically Changed Their Look and Amazed Us to the Core

Tom Kaulitz

12 Celebrities Who Drastically Changed Their Look and Amazed Us to the Core

Charlize Theron

12 Celebrities Who Drastically Changed Their Look and Amazed Us to the Core

Azis

12 Celebrities Who Drastically Changed Their Look and Amazed Us to the Core

Kristen Stewart

12 Celebrities Who Drastically Changed Their Look and Amazed Us to the Core

Channing Tatum

12 Celebrities Who Drastically Changed Their Look and Amazed Us to the Core

Zac Efron

12 Celebrities Who Drastically Changed Their Look and Amazed Us to the Core

Emma Roberts

12 Celebrities Who Drastically Changed Their Look and Amazed Us to the Core

John Travolta

12 Celebrities Who Drastically Changed Their Look and Amazed Us to the Core

Maisie Williams

12 Celebrities Who Drastically Changed Their Look and Amazed Us to the Core

Bonus: Katy Perry e cila nuk ka frikë të eksperimentojë me pamjen e saj

12 Celebrities Who Drastically Changed Their Look and Amazed Us to the Core

Te fundit


Kthehu lart