Vulin kërkon të investohet çdo vit në ushtrinë e Serbisë


Gazeta Express
13 Gusht 2019 7:06

Ministri i Mbrojtjes i Serbisë, Aleksandër Vulin, ka vizituar sot Forcat Ajrore në Qendrën e Trajnimit Ajror në Batajnicë.

Vulin ka pohuar se ushtria e Serbisë duhet të investojë çdo vit, shkruan Tanjug.

“Duhet të investohet më shumë në secilin vit në stërvitje, njohur dhe dituri që na duhen. Falë kësaj ne do të kemi mundësi jo vetëm që të garantojmë sigurinë mbarë vendit tonë, por edhe ta ruajmë paqen në gjithandej Ballkanit”, ka thënë Vulin. 

Te fundit


Kthehu lart