Vritet në burg pedofili që abuzoi me 200 fëmijë - Gazeta Express

Vritet në burg pedofili që abuzoi me 200 fëmijë

Lajme

Gazeta Express

14/10/2019 14:52

33-vjeçari Riçard Hakëll po kryente burg pasi ishte dënuar për dhunimin seksual të 200 fëmijëve në Azi.

Ai kishte tre vite në qeli, dhe këto ditë është gjetur i vdekur, i prerë me një thikë.

Hakëll ishte dënuar me 22 vite burg pasi kishte abuzuar me foshnja dhe me fëmijë të mitur.

Ai shtirej si mësues i gjuhës angleze dhe si misionar i krishterë për të fituar besimin e njerëzve në Azinë Lindore, derisa u arrestua kishte abuzuar me 200 fëmijë.

Ai ndodhej te një prej burgjeve më të këqij të vendit, në Jork të Britanisë.