Vrasja me porosi, dëshmia e policit që u “fundos” nga vëllezërit Beqiraj: Pse ua dhashë 3500 eurot

Gentjan dhe Indrit Beqiraj të cilët fillimisht shkuan në polici për të denoncuar rrëmbimin e njërit prej tyre, raportuan disa krime, që çuan në pranga ata dhe 13 persona të tjerë, mes tyre një punonjës burgjesh e një ushtarak. Vëlleërit sqaruan në polici se janë rrëmbyer nga njerëz të Aleksandër Lahos i njohur me nofkën … Continue reading Vrasja me porosi, dëshmia e policit që u “fundos” nga vëllezërit Beqiraj: Pse ua dhashë 3500 eurot