(Kujdes, pamje të rënda) |Publikohet videoja e vrasjes së të riut në Deçan, babai i tij kërkon drejtësi

Të martën është bërë rikualifikimi i veprës në rastin e vrasjes së të riut Agonis Tetaj nga Deçani, nga “Vrasje e rëndë” në “Vrasje nga pakujdesia”. Lidhur me këtë, familja e viktimës ka dërguar një letër publike në adresë të kryeprokurorit të shtetit dhe ambasadorit të SHBA’së, Britanisë e Gjermanisë në Prishtinë, shkruan Express Babai … Continue reading (Kujdes, pamje të rënda) |Publikohet videoja e vrasjes së të riut në Deçan, babai i tij kërkon drejtësi