Vrasja e dy vëllezërve për hakmarrje, kushëriri i Roland Pulës tregon versionin e tij të ngjarjes

Një ngjarje e rëndë tronditi dy ditë më parë Krujën, ky dy vëllezërit Gramoz Bardhi 34 vjeç dhe Xhentil Bardhi 24 vjeç, janë ekzekutuar me armë në fshatin Gramëz, nga Roland Pula. Autori është nga i njejti fshat, Roland Pula 32 vjeç, i cili ka braktisur makinën tek pompat e ujit në Gramëz dhe eshte … Continue reading Vrasja e dy vëllezërve për hakmarrje, kushëriri i Roland Pulës tregon versionin e tij të ngjarjes