VMRO: Paaftësia e LSDM i kushtoi humbje 1 milion euro hidrocentralit REK – Bitola


Gazeta Express
7 Tetor 2019 14:26

Paaftësia e LSDM-së i kushton REK Bitolla-s 1 milionë euro në vetëm tre ditë. Tre ditë jashtë përdorimit është Blloku 1 në REK Bitolla.

Vetëm kyçja dhe shkyçja e një blloku në REK Bitolla i kushton shtetit 200.000 euro, në mënyrë shtesë me çdo ditë jo punë kemi 240.000 euro dëm.

Për shkak të amatorizmit të pushtetit blloku 1 bie dhjetëra herë nga përdorimi që nga LSDM-ja është në pushtet. Dëmi për shtetin është shumë i madh. Paratë në vend të projekteve të reja shkojnë për të riparuar dëmin nga paaftësia e LSDM-së.

LSDM me sa duket paguan shtrenjtë për stërvitjen e ushtarëve të partisë pra duke shuar vazhdimisht bllokun 1 dëshiron të mësojë ushtarët e partisë se si të përjashtojnë dhe përfshijnë bllokun 1. Por mësimi i tyre është padyshim i vështirë sepse shpërthimet nuk kanë fund.

LSDM duhet të largohet. Shteti nuk është një terren trajnimi. Paratë e qytetarëve nuk mblidhen nga druri. Amatorizmi në administrimin e burimeve shtetërore duhet të ndalet.

Te fundit


Kthehu lart