Vlora sërish e përmbytur - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

09/11/2019 22:48

Vlora sërish e përmbytur

Ballina

Gazeta Express

09/11/2019 22:48

Mjaftuan 30 minuta reshje me intensitet të lartë që Vlora të përmbytej sërish.

Zona e Skelës si dhe lagjja ‘28 Nëntori’ kanë pasur më shumë probleme, aty ku aktualisht niveli i ujit arrin deri në 50 cm.

Probleme ka pasur edhe në qytetet e Sarandës dhe Durrësit.