Videoja e frikshme tregon një piton masiv duke ndjekur prenë e tij


Gazeta Express
10 Shtator 2019 16:28

Një gjarpër i madh u incizua duke përcjellur prenë e vet, përkatësisht antilopën, me këtë të fundit pa dijeninë e prezencës së zvarranikut.

Katinka Steyn, 53 vjeç, filmoi pamjet në Parkun Kombëtar Mapungubwe në Afrikë të Jugut, më 10 gusht.

Videoja fillon duke shfaqur pitonin lart në një pemë, duke mbështjellur trupin rreth saj.

Pasi vuri re kafshën, zvarraniku rrëshqet për në tokë, duke ia mësyrë antilopës.

Gjarpri duket i gatshëm për sulm, por në minutën e fundit, antilopa e vëren atë dhe largohet nga ai. 

Buck Doesn’t See The Python Stalking It

Watch the nerve-wracking moment a python spots a bushbuck, that is feeding nearby, and how it starts to stalk it for a potential meal! BOOK YOUR TRIP TO KRUGER: http://bit.ly/BookatKruger When 53-year-old Montisorri teacher and her family visited the Mapungubwe National Park, they never expected the surprises that nature had to offer.

Te fundit


Kthehu lart