Vendet më të çuditshme në botë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

12/11/2019 17:36

Vendet më të çuditshme në botë

Ballina

Gazeta Express

12/11/2019 17:36

Ndonjëherë sipërfaqja e Tokës na befason me formimet e saja.

Është natyra ajo e cila është përgjegjëse që shpesh herë na ‘mashtron’ me përgjëgjësit e saja, por ndonjëherë edhe njerëzit janë fajtor për këtë gjë.

Përderisa shkencëtarët dhe njerëzit argumentojnë për origjinën e këtyre vendeve, tursitëve nuk iu intereson shumë kjo gjë, ata thjeshtë i vizitojnë këto vende për të i nxjerr fotografi të bukura, transmeton lajmi.net.

The view inside Initiation Well, whose mossy wells resemble underground towers lined with stone stairs. It was served for ceremonial purposes of initiation rites. Quinta da Regaleira. Sintra. Portugal
Bubbling burning lava lake inside the Mount Marum active crater in the 8x12km.wide Ambrym island.s volcanic caldera of the New Hebrides Volcanic Arch. Malampa province-Vanuatu.
Famous well in Orvieto Italy – architecture background