Vasfije Krasniqi-Goodman vlerësohet si Misionare e Paqes sot në Tiranë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

21/10/2019 7:21

Vasfije Krasniqi-Goodman vlerësohet si Misionare e Paqes sot në Tiranë

Ballina

Gazeta Express

21/10/2019 7:21

Aleanca Kosovare e Bizneseve dhe Misioni Diplomatik për Paqe dhe Prosperitet organizojnë ceremoninë zyrtare të vlerësimit për Vasfije Krasniqi-Goodman si Misionare e Paqes.

Organizimi zhvillohet në zyrat e misionit diplomatik në Tiranë nga ora 12:00.