Vasev: Deklaratat dëshmojnë hipokrizinë e Mickoskit - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

09/11/2019 19:38

Vasev: Deklaratat dëshmojnë hipokrizinë e Mickoskit

Ballina

Gazeta Express

09/11/2019 19:38

Lidhur me deklaratat e Ismajllovskës dhe Rangellovës kanë reaguar edhe nga LSDM. Nga kjo parti theksojnë se deklaratat e deputeteve të VMRO-së konfirmojnë hipokrizinë dhe patriotizmin e rremë të Mickoskit. Partia në pushtet thotë se u konfirmua se e vetmja ofertë e Mickoskit dhe VMRO-së është hipokrizia, patriotizmi i rremë dhe veprimi kundër interesave të shtetit dhe qytetarëve.