Van Persie thotë se Arsenali asnjëherë si ofruan kontratë të re - Gazeta Express

Instant

Gazeta Express

18/08/2019 16:15

Van Persie thotë se Arsenali asnjëherë si ofruan kontratë të re

Instant

Gazeta Express

18/08/2019 16:15

“Gruaja ime, Arsenali, u lodhën prej meje”, ka thënë Van Persie derisa ka thënë se Gunners asnjëherë nuk i ofruan kontratë të re dhe për këtë ai u largua për në Manchester United

Ish sulmuesi ka bërë këto deklarata kontradiktore pasi që me në fund ka folur hapur për kalimin e tij në Manchester United më 2012.

Ish sulmuesi i Manchester United, Robin van Persie, ka elaboruar për transferin e tij kontrovers nga Arsenali më 2012, duke theksuar se largimi nga Emirates bëri që ai të ndahet edhe nga gruaja e tij.

“Mund ta krahasoni të qenit tim në Arsenal sa isha i martuar”, tha ish sulmuesi i Feyenoord. “Unë dhe gruaja e ime –Arsenali-ishim të martuar për tetë vite”.

“Pas tetë viteve, gruaja ime, u lodh nga unë. Këto janë fakte”.

“Nëse Arsenali nuk ju ofron një marrëveshje të re…ju mund të shikoni në gjëra të tjera por fakti është se Arsenali kurrë nuk me ofroj një marrëveshje të re”.

“Pastaj shikova rreth. Isha ambicioz. Ende dëshiroja ta fitoja ligën. Kjo është jeta. Përfundova duke i pas përpara tre opsione. Opsioni i parë të luajë jashtë e largova nga tavolina. Pastaj ishin City apo Manchester United”.

Në fund holandezi zgjodhi Manchester United. /GazetaExpress/