Vala e të nxehtit kaplon edhe Italinë


load
Gazeta Express
27 Qershor 2019 13:51

Alarm për mot të nxehtë për 6 qytete italiane sot dhe 16 nesër.

Shumë, në fakt, janë qendrat urbane të shënuara me pika të kuqe në buletinin e valëve të nxehtësisë nga ana e Ministrisë italiane të Shëndetësisë, që tregon nivelin maksimal të rrezikut për të gjithë popullatën.

Meteorologët parashikojnë një nxehtësi rekord në veriperëndim.

Organizata e Kryqit të Kuq ka vënë në dispozicion një numër pa pagesë si dhe një sallë operative 24-orëshe.

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart