Ushtrimet, që sigurojnë rezultate vetëm pas një stërvitje - Gazeta Express

Ushtrimet, që sigurojnë rezultate vetëm pas një stërvitje

Shneta

Gazeta Express

13/04/2019 19:34

Jo, ju nuk mund të krijoni muskuj brenda një dite, mirëpo me anë të një stërvitje të ushtrimeve të duhura ju mund të krijoni një definim të tyre. Duke performuar tri deri në pesë sete të tilla, ju bëni që një sasi e madhe e gjakut në muskuj të kthehet në  fibra të fuqisë, transmeton Gazeta Express

Disa nga këto ushtrime janë:

Lëkundja e peshave- Ky ushtrim dinamik me levizje intensive dhe që vë në funksion edhe pjesën e shpinës, kofshëve dhe duarve është një nga këto ushtrime që ndihmojnë në tonifikimin e trupit. Gjithashtu e shton intensitetin e funksionimit të sistemit kardiovaskular dhe ju djersiteni në të njëtën kohë, gjë që siguron zvogëlimin e dhjamit të barkut.

Ngritjet e peshave- Ky ushtrim siguron një tonifikim sidomos të regjionit të kofshëve. Vetëm pas një seti ju do të vëreni që gluteus- muskuli I kofshës, të jetë më I formësuar dhe më I madh.

Mjafton vetëm tri ose pesë sete të ushtrimeve të tilla dhe ju do të vëreni menjëherë një ndryshim në trupin tuaj. /Gazeta Express