Ushtarët e tij e pësuan më së shumti, si i qortoi Komandanti i KFOR’it të dyja palët

Komandanti i KFOR-it, Angelo Michele Ristuccia, ka bërë të ditur se është duke u marrë edhe personalisht me situatën e krijuar në veri të Republikës së Kosovës. Ristuccia ka thënë se për tensionet në veri dhe për gjithë atë që ka ndodhur në komunat veriore të dy palët duhet të marrin përgjegjësinë e plotë dhe … Continue reading Ushtarët e tij e pësuan më së shumti, si i qortoi Komandanti i KFOR’it të dyja palët