Ushqimet që vrasin ngadalë - Gazeta Express

Gazeta Express

12/05/2019 11:09

Ushqimet që vrasin ngadalë

Gazeta Express

12/05/2019 11:09

A e dini se ekzistojnë ushqime të cilat ne i konsumojmë çdo ditë dhe na vrasin ngadalë?

Shumica prej nesh kanë një numër të këtyre ushqimeve në menynë e përditshme, por nëse i përzieni të gjitha këto, do të merrni një kombinim vdekjeprurës.

Prandaj duhet të filloni të bëni ndryshime në dietën tuaj. Analizoni atë që hani dhe filloni të bëni zgjedhjet e duhura që sot.

Disa nga këto ushqime çojnë në presion të lartë të gjakut, kolesterol të lartë, sëmundje të zemrës, diabet, madje edhe kancer. Të mos harrojmë obezitetin dhe gjithë ankthin dhe depresionin që mund të vijë me të.

Këtu është lista e ushqimeve që po ju vrasin ngadalë.

  • Kripa
  • Lëngje frutash
  • Gruri
  • Ushqimi i shpejtë
  • Qumështi
  • Buka e bardhë