Ushqimet që përmirësojnë shikimin - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

10/07/2019 22:25

Ushqimet që përmirësojnë shikimin

Ballina

Gazeta Express

10/07/2019 22:25

Shumë njerëz përballen me probleme me shikimin.

Kontakti i vazhdueshëm me kompjuterë, celularë dhe teknologjinë në përgjithësi ka bërë që numri i personave që kanë probleme me shikimin të rritet.

Disa nga ushqimet dhe produktet që duhet t’i konsumoni në mënyrë që ta përmirësoni shikimin janë:

-Karrotat

-Perimet

-Vezët

-Frutat e malit

-Peshku

-Bajamet