Universiteti i Prishtinës promovon 14 doktorantë të rinj - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

08/11/2019 17:31

Universiteti i Prishtinës promovon 14 doktorantë të rinj

Lajme

Gazeta Express

08/11/2019 17:31

Në amfiteatrin e Bibliotekës Qendrore Universitare të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, sot, është mbajtur ceremonia e gradimit të 14 kandidatëve për doktorë të shkencave. Kandidatët e shpallur doktorë të shkencave janë nga: Fakulteti Filozofik, Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore, Fakulteti i Filologjisë, Fakulteti Juridik, Fakulteti Ekonomik dhe Fakulteti i Mjekësisë.

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, prof. dr. Marjan Dema, gjatë kësaj ceremonie, iu uroi doktorantët e rinj me ç’rast theksoi se puna me përkushtim e kandidatëve ka bërë që ata të jenë këtu ku janë sot, duke i bërë krenarë jo vetëm familjarët por edhe universitetin.

Kandidatët e shpallur doktorantë janë:

 • Dëfrim Gashi
 • Skënder Zhitia
 • Mustafë Haziri
 • Valbonë Mehmeti
 • Nesade Muja Bajraktari
 • Adil Olluri
 • Gëzim Qerimi
 • Rexhep Suma
 • Murtez Zekolli
 • Vjosa Fejza
 • Vlora Prenaj
 • Sinan Rusinovci
 • Zana Vela Gaxha dhe
 • Valbon Ajazaj