Unaza e fejesës që po konsiderohet si më e bukura në botë - Gazeta Express

Unaza e fejesës që po konsiderohet si më e bukura në botë

Fun

Gazeta Express

11/09/2019 17:25

Një dizajner ka krijuar një unazë të diamantë me ngjyrë të verdhë, duke përdorur materiale të metalta.

Bobby White është një dizajner i bizhyterive me bazë në Londër, i cili ka krijuar një numër të madh unazash për figura publike.

Në mesin e personave nga bota e showbizit, të cilëve White iu përgatiti bizhyteri, ishin Jay-Z, Beyonce dhe Rihanna.

Kësaj radhe, ai ka vendosur që të krijojë një unazë prej diamanti, duke e ngjyrosur këtë të fundit me të verdhë.

Ai ka vendosur ta incizojë vetën përgjatë procesit të prodhimit të mjetit estetik, e më pas pamjet i janë publikuar nga tabloidi ‘Daily Mail’.

Ndiqeni videon e mëposhtme për ta parë unazën në fjalë.

Jewel designer makes yellow diamond ring from scratch

Whoever said the perfect engagement ring doesn’t exist hasn’t seen THIS ?? Credits: @Bobby White