U fol për planin e zgjerimit të BE-së, krejt çka ndodhi dje në Shkup gjatë darkës me liderë të Ballkanit Perëndimor dhe O’Brienin

Kryeministri Albin Kurti ka folur pas darkës që patën në Shkup me liderë të Ballkanit Perëndimor dhe zëvendësndihmës Sekretarin Amerikan për Evropë dhe Euroazi,  James O’Brien, dhe drejtorin e Komisionit Evropian për Fqinjësi, Gert Jan Kopman. Ai ka thënë se sonte janë mbledhur për të biseduar për Planin e Zgjerimit të BE-së dhe përfshirjen e … Continue reading U fol për planin e zgjerimit të BE-së, krejt çka ndodhi dje në Shkup gjatë darkës me liderë të Ballkanit Perëndimor dhe O’Brienin