Tuneli afër Kuvendit të Kosovës, jepet kontrata 185 mijë euroshe për hartimin e projektit

Një nënkalim i ri do të ndërtohet në Prishtinë, saktësisht në kryqëzimin e rrugëve “Agim Ramadani” dhe “Ibrahim Lutfiu”. Gjatësia e saktë e këtij tuneli ende nuk dihet, por një tender për hartimin e projektit tashmë është shpallur nga Kuvendi Komunal i Prishtinës. Vetëm hartimi i projektit do të kushtojë rreth 185 mijë euro. Gazeta … Continue reading Tuneli afër Kuvendit të Kosovës, jepet kontrata 185 mijë euroshe për hartimin e projektit