Trupi i kësaj vajze i ngjan një trupi burrash, është lodhur duke u rruar çdo ditë - Gazeta Express

Trupi i kësaj vajze i ngjan një trupi burrash, është lodhur duke u rruar çdo ditë

Fun

Gazeta Express

15/05/2019 15:24

Leah Jorgensen, një vajzë 33-vjeçare, vuan nga sindroma “vezore policistike”, një çrregullim hormonal që shkakton rritje jo-normale të qimeve të trupit.

Ajo mban mend që 14-vjeçe që e ngacmonin dhe e quanin “burrë”, ndaj për të fshehur qimet e trupit, ajo vishej me mëngë të gjata dhe rruhej rregullisht.

Kur ishte në të njëzetat, i shtoi edhe më shumë përpjekjet, kalonte disa orë për të rruar qimet nga mjekra, faqet, buzët, gjoksi, barku, krahë, këmbët dhe kurrizi.

Ngaqë nuk ndihej e qetë me veten, ajo e pati puthjen e parë vetëm kur ishte 27 vjeçe, dhe iu shmang dentistëve për 12 vite.

Por tani që e ka lënë briskun dhe del lirshëm në publik, pa e vrarë mendjen se ç’thonë njerëzit. Tani thotë se ndihet më e qetë se kurrë.