Trendet e reja estetike


Gazeta Express
15 Maj 2019 11:51

Mbushja e buzëve, mbushja e mollëzave, rregullimi i hundës pa operacion, ngritja e vetullave, si dhe definimi i kontureve të fytyrës janë vetëm disa nga këto trende, të cilat pashmangshëm po praktikohet në masë të madhe edhe te ne

Përgatiti: Rinesa Bajrami

Madje, duke parë kërkesat e mëdha, në vendin tonë po mbahen edhe trajnime prej më të ndryshmeve.

Në këto trajnime, të pranishëm kishte edhe profesionistë të kësaj fushe nga Polonia.

Përgjatë dy ditëve sa u mbajtën këto trajnime, interesimi për to ishte tejet i madh

#gjesi: Kotorri, “parajsa” për adhuruesit e jahteve dhe kroçiereve

Te fundit


Kthehu lart