​Tre oficerë të FSK-së diplomojnë në Kolegjin CGSC të ushtrisë amerikane - Gazeta Express
string(71) "tre-oficere-te-fsk-se-diplomojne-ne-kolegjin-cgsc-te-ushtrise-amerikane"

Lajme

Gazeta Express

15/06/2024 21:44

​Tre oficerë të FSK-së diplomojnë në Kolegjin CGSC të ushtrisë amerikane

Lajme

Gazeta Express

15/06/2024 21:44

Oficerët e Forcës së Sigurisë së Kosovës, majorët Alban Bunjaku, Agron Murati dhe Alban Bujupi, pas studimeve njëvjeçare, diplomuan me sukses të lartë në Kolegjin e Komandës dhe Shtabit të Përgjithshëm (CGSC) të Ushtrisë amerikane.

CSGS ndodhet në një nga bazat ushtarake më të mëdha amerikan në Evropë – Grafenwohr të Gjermanisë.

Lexo Edhe:

Kursi kishte për qëllim të përgatisë oficerë kompetentë dhe fleksibil për detyra dhe komandim në nivelin operacional dhe strategjik, ka shkruar Forca e Sigurisë së Kosovës në një postim në Facebook.