Transgjinori tregon si e thërret vajza e tij pasi ai u bë grua! - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

07/10/2019 7:50

Transgjinori tregon si e thërret vajza e tij pasi ai u bë grua!

Fun

Gazeta Express

07/10/2019 7:50

Njerëzit në disa raste janë të pakënaqur me atë që Zoti ka zgjedhur për ta.

Edhe disa meshkuj që ndihen femra janë të pa kënaqur me këtë gjë.

Një transgjinor që shërbeu për 11 vjet në ushtri i është nënshtruar ndërhyrjes kirurgjikale për të bërë gjoksin, madje numër 5, në mënyrë që të ndihet “më femëror”.

Maxine Montoya, 38 vjeç, nga San Diego, thotë se ndihet më mirë se kurrë, dhe se gjoksi i tij i ri e bën atë të ndihet edhe më shumë femëror.

E bija 14-vjeçare Mia, vazhdon ta thërrasë atë ‘babi’, por sipas saj çdo gjë që e bën të atin e saj të lumtur, e bën të lumtur edhe atë.

Mia, në moshën 9 vjeçare kuptoi se i përkiste orientimit biseksual, por ish-veterani mendon se kjo mund të jetë thjeshtë një fazë kaluese e njohjes së vetes, dhe pasi të ketë mbushur 18 vjeç ajo do të jetë më e qartë në orientimin e saj seksual.

Maxine tregon se kur kolegët e saj ushtarakë, zbuluan që ish-veterani po ndërronte gjini, ata nisën ta kërcënonin atë me jetë./Daily Mail