“Transformohu”, vjen me një bashkëpunim me “#gjesi” në T7 - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

04/11/2019 14:38

“Transformohu”, vjen me një bashkëpunim me “#gjesi” në T7

Shneta

Gazeta Express

04/11/2019 14:38

Djemtë e këtij fitnesi do të vijnë pëmrmes temave të ndryshme, materialeve interesante dhe intervistave në studio, shkruan Gazeta Express.

Në kuadër të këtij bashkëpunimi, shikuesit mund të njihen me ushqimet adekuate, ushtrimet dhe gjithçka tjetër për një jetë të shëndetshme.

“Transformohu” tashmë ka edhe hapësirën e re, për të cilën edhe dita-ditës po rritet interesimi, kjo sepse kjo qendër krahas ushtrimeve, ka edhe parukerinë, restoranin etj.

Përmes “#gjesi”, shikuesit do të mund të informohen përmes rubrikës “Fitnesit”, gjithëçka lidhur me stërvitjet, ushqimin e shumë gjëra tjera.

Intervistën e plotë me Artorin dhe Leonardin nga “Transformohu” e gjeni më poshtë.