Tmerrohen kalimtarët, policia kap një BMW X6 të larë në “gjak”


Gazeta Express
19 Gusht 2019 9:51

Në gazetën më të madhe në Gjermani, Bild, e cila është po ashtu gazeta më e madhe në Evropë, lajmi më i lexuar dhe më i kërkuar nuk ka lidhje me zgjedhjet.

Në fakt bëhet fjalë për një makinë BMW X6, që u shfaq në rrugët e Berlinit.

Ajo që i habiti të gjithë ishin gjurmët e gjakut që u gjendën në makinë.

Policia e ka ndaluar pasi ka menduar se mund të ishte konsumuar një krim.

Por ka rezultuar që në fakt ishte thjesht një ngjitëse në makinë, e cila të jep idenë e gjakut që shpërndahet.

Policia nuk ka mundur të bëjë asgjë ndaj pronarit të makinës luksoze.  

Te fundit


Kthehu lart