Thaçi thotë se vendimet e Qeverisë rrezikuan ndarjen e Kosovës - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

16/05/2019 21:11

Thaçi thotë se vendimet e Qeverisë rrezikuan ndarjen e Kosovës

Lajme

Gazeta Express

16/05/2019 21:11

Vendimet e qeverisë me të cilën udhëheq Ramush Haradinaj, sipas presidentit të Kosovës, Hashim Thaëi, e rrezikojnë ndarjen e Kosovës.

Duke folur për qëndrimin e kryeministrit Haradinaj lidhur me idenë e korrigjimit të kufijve, Thaçi tha se ishte vendimi i qeverisë Haradinaj që rrezikoi ndarjen duke “i përgatitur terrenin” Milan Radojçiqit për dhënien e Trepçës veriut, Gazivodës dhe pasurive të tjera.

“Kushdo qe flet, ato thjesht janë gjëra qesharake, unë kom dal shumë qartë në pozicionin tim që mos t’i përgatitet terreni Milan Radojçiqit për dhënien e Trepçës veriut, Gazivodës dhe të pasurive shtetërore që t’i barten autoriteteve lokale, që në fakt ishte dhuratë për Milan Radojçiqin, por ishte fat që kishte ballafaqim me drejtësinë”, ka deklaruar Thaçi në Rubikon të KTV-së.