Thaçi poston fotografi me ushtarë: Edhe sonte janë në shërbim të atdheut - Gazeta Express

Thaçi poston fotografi me ushtarë: Edhe sonte janë në shërbim të atdheut

Lajme

Gazeta Express

11/06/2019 22:40

Presidenti Thaçi, përkundër agjendës së ngarkuar, sonte ka postuar edhe një fotografi çasti me ushtarët e Republikës së Kosovës, të cilën e ka publikuar në llogarinë e tij në Facebook

“Në 20 vjetorin e lirisë, me ushtarët e Republikës së Kosovës, që sikurse çdo ditë tjetër edhe sonte janë në shërbim të atdheut dhe gjithë qytetarëve tanë”, ka shkruar Thaçi.