“Teta Gjyli” i Stupcave dhuron show te Shpetim Desku - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

22/09/2019 20:40

“Teta Gjyli” i Stupcave dhuron show te Shpetim Desku

Rozë

Gazeta Express

22/09/2019 20:40

Këtë javë mysafirët ‘n’Kosovë show’ ka qenë aktori i grupit të humorit “Stupcat”, Osman Azemi. “Teta Gjyli” e Shpetim Desku sollën shumë të qeshura gjatë këtij emisioni.

Osmani tregoi edhe pjesë nga jeta e tij private, si dhe shumë gjëra në prapaskenat që zakonisht publiku edhe nuk ka mundësi t’i shohë ato.

n’Kosove Show Osman Azemi- Teta Gjyli – Stupcat

ONIMA – http://smarturl.it/ONIMA