Të shtunën starton Masterklasi Ndërkombëtar në Kirurgjinë Kolorektale - Gazeta Express

Pa Kategori

Gazeta Express

22/11/2019 11:24

Të shtunën starton Masterklasi Ndërkombëtar në Kirurgjinë Kolorektale

Pa Kategori

Gazeta Express

22/11/2019 11:24

Masterklasi i Ndërkombëtar i Kirurgjisë Kolorektale akredituar me 6 kredite nga QKEV, do te mbahet me 23 Nëntor 2019 – Plaza Hotel, Tiranë.

Fokusi i kesaj ngjarje do te jenë “Trendet aktuale në kirurgjinë kolorektale mini-invazive”.

“Mos e humbisni këtë mundësi trajnimi me figurat më të shquara në Kirurgjinë Kolorektale Laparaskopike me profesorë të njohur nga 13 vende si: Evropa, Britania dhe Amerika.
Mund të marrin pjesë: kirurgë, proktologë, onkologë, radiologë, mjekë të përgjithshëm e familjeje, farmacistë, infermierë, studentë të mjekësisë apo shkencave teknike, etj.
Na ndiqni në ditët në vazhdim për të tjera informacione.
Ju mirëpresim!”, thuhet ne njoftim.