Të “shqyhesh” së qeshuri nga qethja e kafshëve


Gazeta Express
10 Shtator 2019 1:27

Kafshët shtëpiake janë një pjesë e rëndësishme  e jetës sonë moderne, por ndonjëherë ato bëhen jo vetëm miqtë tanë, por janë edhe objekti i eksperimentimit dhe shakave.

Disa pronarë kanë ide të çmendura për sa i përket modelit të qethjes së qenve.

Te fundit


Kthehu lart