Të gjithë flasin për këtë Apartment. IZI'S 197 - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

20/09/2019 11:42

Të gjithë flasin për këtë Apartment. IZI’S 197

Lajme

Gazeta Express

20/09/2019 11:42

Ndërsa po vjen vjeshta, të gjithë kërkojmë koloritin dhe atmosferën ku e njëjta përjetohet më së miri. Një ditë të bukur nga IZI’S Apartment 197, në Rrugën B.

Pemët kanë filluar të marrin pamjen e vjeshtës, gjethet sjellin koloritin më të mirë që aq bukur kombinohet me tarracën ngjyrë të kuqe që tashmë është shndërruar në një vend referencë për ditët dhe netet e paharruar. Izi’s Apartment 197 mahnitë me enterierin në të cilin është punuar me një mjeshtëri të madhe si nga ana estetike ashtu dhe ajo inovative.

Druri masiv, mjeshtëria nga zbukurimet e hekurit dhe tulla e kuqe e cila është shtruar në dyshemenë e IZI’S e bëjnë vendin unik, ndërsa harqet që e përcjellin në çdo këndë krijojnë një ambient që nuk mund të harrohet asnjëherë.

Në 30 sekondat e kësaj videoje ju keni mundësi të shihni një pjesë të ditës, natës dhe ushqimit që përgatitet nga kuzhina e IZI’S Apartment 197.

Shtatori vjen me menynë e masterchef-av që po shërbehen me mëlmesa e sezonit, pijet e koktejet më të mirë dhe natyrisht nata që din të jetë gjithmonë unike. Jeni në vendin e duhur IZI’S Apartment 197 Rezervimet në +383 43 555 515 / +383 44 555 553

Follow us në Facebook: Izi’s apartment

Follow us në Instagram:izisapartment197official