Të drejtosh shpinën e kërrusur vetëm me goditje, ky doktor meriton “Nobel”


Gazeta Express
9 September 2019 7:59

Kjo histori është e jashtëzakonshme!

Djali që shihni në videon e mëposhtme quhet Mun.

Ai nuk ndjente asgjë në njërën këmbë për tre muaj, nuk ishte në gjendje të ecte drejt dhe kishte dhimbje pafund, derisa u njoh me teknikën e goditjes në shpinë nga një doktor, i cili praktikisht i ndryshoi jetën.

E keni parasysh kur këmba është krejtësisht e vdekur?

Pyetje koti, sigurisht, pasi kjo gjë është shumë e rrallë dhe nuk ia urojmë askujt, por thjesht duam të themi se ky doktor është ndryshe nga të tjerët.

Shihni mënyrën se si ia drejton shpinë e kërrusur djalit dhe do të mahniteni!

Shiko Videon:

Të drejtosh shpinën e kërrusur vetëm me goditje on Vidnews.

Te fundit


Kthehu lart