Tahiri thotë se Ramushi është njëfarë “gjyksi” - Gazeta Express

Arkiva

Gazeta Express

05/09/2019 22:17

Tahiri thotë se Ramushi është njëfarë “gjyksi”

Arkiva

Gazeta Express

05/09/2019 22:17

Besnik Tahiri nga koalicioni AAK-PSD duke iu kundërpërgjigjur Avdullah Hotit nga LDK-ja, i cili duke iu referuar Ramush Haradinajt tha se për taksën duke rrahur gjoks para partnerëve ndërkombëtare nuk është burrëri, tha se në të vërtetë duket njëfarë “gjyksi”.

“Ramushi duket njëfarë gjyksi, por veprimet i ka plotësisht strategjike dhe nuk ka të bëjë me rrahje të gjoksit. Ai ka të bëjë me një kurs të saktë politik dhe strategjik prej një agjende armiqësore që ka ardhur prej Serbisë”.

“Dhe është njëfarë tendence që ashtu si duket për fizik të minimizohet veprimi, ky është një gabim total”.

“Nuk duhet mbyllur sytë sepse viti i kaluar ka qenë më sfiduesi. Ramushi ka qenë muri i zjarrtë i ndarjes së Kosovës me kët taksë. Këtë e dinë të gjithë dhe nëse doni ta minimizoni është problem”.

Tahiri: Ramushi është njëfarë “gjyksi” – 05.09.2019 – Klan Kosova

Uploaded by KlanKosova on 2019-09-05.