Sveçla për aksionin në Brezovicë: Sot u zhvillua suksesshëm aksioni i Policisë kundër krimeve me ndërtime

Ministri i Punëve të Brendshëm, Xhelal Sveçla, ka komentuar aksionin e Krimeve të Rënda që u zhvillua sot në Brezovicë. Ai ka thënë se nuk ka pasur cak persona të përveçëm apo të etnive të caktuara, por krimin dhe shkelësit e ligjit. “Ashtu siç jemi zotuar se do të luftojmë krimin në çdo cep të … Continue reading Sveçla për aksionin në Brezovicë: Sot u zhvillua suksesshëm aksioni i Policisë kundër krimeve me ndërtime