Studime në SHBA, ambasada jep njoftimin e rëndësishëm për vizat


Gazeta Express
12 Shtator 2019 9:56

Ambasada amerikane në Tiranë ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë studentët shqiptarë që janë pajisur me vizë dhe studiojnë në SHBA.

Nënvizohet se nëse e frekuentoni rregullisht universitetin nuk është nevoja të vini në Shqipëri për të rinovuar vizën.

“Mbajtës të vizave studentore.

Nuk është e nevojshme të bëni gjithë atë udhëtim për në Shqipëri gjatë pushimeve verore vetëm për të rinovuar vizën tuaj.

Për sa kohë që frekuentoni rregullisht universitetin tuaj, ju mund të qëndroni në Shtetet e Bashkuara edhe nëse viza ju ka skaduar.

Gjithsesi, nëse largoheni nga Shqipëria dhe viza juaj është duke skaduar, sigurohuni që të caktoni një takim për ta rinovuar vizën. Planifikoni në kohë!”, njofton ambasada në Tiranë./Express

Te fundit


Kthehu lart