Stomatologu tregon në T7 si të mbahet higjiena orale


Gazeta Express
11 Prill 2019 12:04

Në rubrikën “Shneta” të emisionit #Gjesi këtë javë u diskutua për shëndetin oral dhe kujdesin që tregojmë si individ.

Stomatologu Valon Berani me këtë rast tregoi se si duhet të mbahet higjiena orale përfshirë këtu edhe rëndësinë e vizitave te stomatologu.

Përveç kësaj, në kohën që po jetojmë, rëndësi pos shëndetit po i kushtohet edhe anës estetike dhe me këtë rast është folur edhe për intervenimet që mund të bëjmë.

Te fundit


Kthehu lart