Stadium në Bërnicë, renovim i Grandit, pishina të reja nëpër komuna, krejt çka premtoi Kurti në Kretë për Lojërat Mesdhetare

Kosova e fitoi së fundmi të drejtën e organizimit të Lojërave Mesdhetare të vitit 2030, një garë prestigjioze multi-sportive kjo, më prestigjiozja e mbajtur ndonjëherë në vendin tonë. Me 55 vota pro, 8 kundër dhe 3 vota të pavlefshme, “Prishtina 2030” e mori dritën e gjelbër për të qenë organizatore e këtyre Lojërave pas shtatë … Continue reading Stadium në Bërnicë, renovim i Grandit, pishina të reja nëpër komuna, krejt çka premtoi Kurti në Kretë për Lojërat Mesdhetare