Kuzhina e klubit të Premier League e “pushtuar” nga minjtë


06/12/2018

Palace stërvitet në Beckenham dhe kuzhina është përdorur nga yjet e klubit të Premier League dhe stafi teknik të cilët punojnë aty.

Notat e higjienës janë nga zero në pesë. Zero do të thotë se duhet të bëhen ndryshime të menjëhershme.

Dhe kuzhina e Palace prej muajsh të tërë është pushtuar nga minjtë dhe gjatë kontrollit të bërë më 29 gusht të 2018, kuzhinës i është dhënë nota zero.

“Duhet t’i jepnim notën zero për higjienën e vendit ku bëhen ushqimet,” shprehet inspektori i zyrës së shëndetit.

“Kjo për shkak të gjendjes së ambientit, e cila ka qenë e papranueshme.”

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart