Kombinime të tilla vetëm Messi dhe Alves mund të bënin


02/10/2018

Ajo që bënin ata dy bashkë në fushën e futbollit ishte kënaqësi për t’u shikuar.

Niveli i aftësisë së tyre teknike ishte aq i lartë sa që vërehej jo vetëm në lojë por edhe gjatë përgatitjes para saj, transmeton Gazeta Express.

Një video e publikuar në Facebook, tregon kombinimet e pabesueshme të lojtarëve, që i bënin kur ishin bashkë në Barcelonë.

Shikojeni: 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart