Kjo video e Messi dhe Dani Alves kurrë s’do të bëhet bajat - Gazeta Express

14/09/2018 15:27

Me i fundit

Kjo video e Messi dhe Dani Alves kurrë s’do të bëhet bajat

14/09/2018 15:27

Gjatë kohës kur ishin bashkë në Barcelonë, ata ishin seriozisht të pabesueshëm.

Ajo që bënin ata dy bashkë në fushën e futbollit ishte kënaqësi për t’u shikuar, transmeton Gazeta Express.

Niveli i aftësisë së tyre teknike ishte aq i lartë sa që vërehej jo vetëm në lojë por edhe gjatë përgatitjes para saj.

Kjo video e veçantë tregon se si e godasin topin ata dy në Camp Nou, para ndeshjes kundër Almerias.