Kartoni i kuq për Pepen i drejtë, por edhe Muller është dashur të ndëshkohet (Foto)

16/06/2014 22:20

Thomas Muller festoi hat trikun e tij të parë në një Botëror kundër Portugalisë por ai nuk duhet të jetë krenar për lojën që bëri.

Reagimi i madh i tij për shkak të shuplakës së Pepes, për të cilin e meritojë kartonin e verdhë, por që nuk u pa shumë por kështu nuk mendon Patrick Vieira i cili komenton për televizionin ITV.

Pepe është dashur që mos të reagojë ndaj aktrimit të gjermanit pas goditjes dhe mos ta lë keq kombëtaren e tij, por pas reagimit të tij nuk i la punë tjetër Milorad Mazic pos ta përjashtoi atë nga loja.

Referët janë kritikuar shumë në këtë Botëror për vendimet e tyre, sidomos për penalltitë, të cilat i kanë dhënë shumë lehtë, aq më pak ndaj disa lojtarëve që e kanë zakon simulimin.