Brazilianët presin në radhë për foto me Majlinda Kelmendin (Foto)


12/08/2016

Kjo ndodhi me të artën e Kosovës, Majlinda Kelmendin. Gjatë kohës së një interviste për KTV’në në Copacabana, Majlinda Kelmendi ka kaluar minuta të tërë duke u fotografuar me brazilianët.

Shumica e tyre e dinin historinë e saj dhe e kanë uruar për suksesin e madh në Lojërat Olimpike.

Majlinda ka qenë në Copacabana në pritjen e organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës, para kthimit në atdhe.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart