Spasovski: Është koha ta fitojmë luftën kundër kriminelëve


Gazeta Express
13 Gusht 2019 13:19

“Fakt është se duhet të kemi një luftë të shpejtë dhe efikase kundër këtij rasti me të vetmin qëllim që krimi dhe korrupsioni ta merr goditjen e duhur dhe në këtë mënyrë ta kthejmë shpresën edhe tek qytetarët edhe tek institucionet, për shkak se kjo është lufta të cilën nuk guxojmë ta humbim. Do të ndalemi të gjithë bashkë me nder dhe përgjegjësi, dhe do ta zhvillojmë luftën kundër krimit dhe korrupsionit, sepse zgjidhje tjetër nuk kemi për përparimin e shtetit”, deklaroi Oliver Spasovski, ministër i brendshëm.

Te fundit


Kthehu lart