Smith shfrytëzon deklaratën e Klinakut si një prej argumenteve pse Veselit duhet t’i vazhdohet paraburgimi

Kryeprokurori i Dhomave të Specializuara, Jack Smith, në një dokument të dërguar në adresë të Gjyqtarit të Procedurës Paraprake të Hagës, ka listuar argumentet e tija, se pse Kadri Veseli duhet të mbetet ende në paraburgim dhe pse duhet refuzuar kërkesa e mbrojtjes për mbrojtje në liri. Gazeta Express Smith në argumentimet e tij ka … Continue reading Smith shfrytëzon deklaratën e Klinakut si një prej argumenteve pse Veselit duhet t’i vazhdohet paraburgimi