Si t’i qëroni specat pa i ndotur duart - Gazeta Express

Si t’i qëroni specat pa i ndotur duart

Fun

Gazeta Express

20/09/2019 17:20

Me mbarimin e përfundimit të shtatorit, fillon edhe tundimi i erës së specave të pjekur.

Po ashtu, përgjatë kësaj periudhe, nëpërmjet përpunimit të specave të kuq arrihet edhe ajvari, ndër ushqimet tradicionale më të preferuara të kosovarëve.

Por, procedura e qërimit të specave shpeshherë di të jetë e mërzitshme dhe kërkon që t’i lani duart shpesh.

Por, ekzistojnë disa instruksione që, përmes ndjekjes së tyre, ju do t’i qëroni këto lloj perimesh më lehtë dhe nuk do i ndotni duart.

Ndiqeni videon e mëposhtme për ta parë metodën në fjalë.