Si ta hapni derën e veturës për 30 sekonda nëse i harroni çelësat brenda - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

09/04/2019 15:27

Si ta hapni derën e veturës për 30 sekonda nëse i harroni çelësat brenda

AutoTech

Gazeta Express

09/04/2019 15:27

Kur kjo ndodhë, shumica si zgjidhje primare e shohin mekanikun.Por deri te mekaniku nuk mund të shkojmë me veturë, përderisa problemi është pikërisht te çelësat.

Pritja e mekanikut deri të vijë, a mund të vijë a jo etj , mund të jenë të bëzdisshme për secilin nga ne. Kështu që edhe ky problem ka zgjidhje, dhe egziston një trik mjaft i shpejt për hapjen e derës.

Më poshtë është video, ku e sqaron për 30 sekonda mënyren e thjesht për shkyçjen e derës:

How to unlock your car in 30 seconds ?