Si do të dukej bota pa celular?


Gazeta Express
1 Tetor 2019 12:21

Padyshim se telefoni celular është kthyer në domosdoshmëri dhe është pjesë e pandashme e jetës sonë të përditshme.

 Varësia ndaj telefonit është quajtur nga ekspertët si nomofobia ose e thënë ndryshe frika nga mungesa e telefonit.

Sipas një studimi të fundit rreth 84 % e popullsisë botërore kanë pranuar se nuk mund të qëndrojnë asnjë ditë pa telefonin e tyre. Po sipas këtij studimi rezulton se 2/3 e adoleshentëve apo të rinjve çdo 15 minuta ose më pak kontrollojnë telefonin e tyre.

 Por, si do të dukej bota pa celular? #gjesi ju sjell përgjigjet e qytetarëve.

Te fundit


Kthehu lart